VIDEO TUTORIALS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Download

1. Välj nedladdningsikonen () i den övre raden. how-to-download-gallery
  2. Fyll i din e-postadress och den 4-siffriga PIN-koden du fått av fotografen. how-to-download-gallery-2
  3. Välj den storlek och den fotouppsättning som du vill ladda ned, och klicka på Starta nedladdning-knappen. how-to-download-gallery-3
  4. Kolla din e-post för att hitta nedladdningslänken. Beroende på hur många foton du ska ladda ned kan nedladdningslänken ta ett tag att generera.

Alla dina foton packas i en ZIP-fil. Du måste packa upp ZIP-filen till din dator för att se fotona.

Windows-dator

1. Högerklicka på ZIP-filen och välj Extrahera alla i menyn.
  2. Välj en plats, som skrivbordet, att packa upp filerna till.

Mac

1. Dubbelklicka bara på ZIP-filen, så packas bilderna upp automatiskt åt dig.
  2. Ha så trevligt med bilderna!

Tredjepartsprogram

Om datorn inte har funktionen inbyggd måste du ladda ned ett ZIP-program från en tredjepart. Om du använder en Windows-dator kan du prova med 7-zip eller WinRAR.

En nedladdnings-PIN är en 4-siffrig kod som du får av fotografen. Den finns vanligtvis med i det e-postmeddelande som bjöd in dig till galleriet.

När du laddar ned foton kommer du att bli uppmanad att ange din 4-siffriga nedladdnings-PIN.

what-is-download-pin

Om du inte kan hitta din nedladdnings-PIN kan du kontakta fotografen.

Buying Prints

1. Leta upp den bild du vill köpa
  2. Håll pekaren över eller förstora bilden. Välj ikonen . how-to-buyhow-to-buy-2
  3. Klicka på ikonen bredvid de produkter som du vill köpa för att lägga dem i kundvagnen. how-to-buy-3
  4. Klicka på "Visa kundvagnen" eller på ikonen för att visa kundvagnen när som helst. how-to-buy-4

Beskärning krävs för vissa produkter. Det är viktigt att du justerar beskärningen för varje bild i kundvagnen för att vara säker på att printsen blir rätt.

1. Visa kundvagnen genom att klicka på i den övre menyraden. how-to-crop-0
  2. Klicka på Redigera beskärning-knappen för att öppna beskärningsförhandsvisningen. how-to-crop
  3. Dra den blå rutan på bilden för att justera beskärningen. Se till att de viktiga delarna inte skärs bort. how-to-crop-2
  4. Klicka på "Spara" när du är nöjd med beskärningen.

Tips: Om du inte får plats med allt i beskärningen kan du prova med att välja en större printstorlek eller en printstorlek med ett annat beskärningsförhållande.

1. Du kan fylla i kupongkoden eller presentkortskoden på utcheckningssidan.
  2. När du är på utcheckningssidan klickar du på Använd en kupong eller Använd ett presentkort under Beställningssammanfattning. how-to-use-coupon
  3. Klicka på Använd-knappen när du har fyllt i koden.
  4. Nu ser du att rabatterna dras av direkt.