VIDEO TUTORIALS

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Buying Prints

1. Leta upp den bild du vill köpa
  2. Håll pekaren över eller förstora bilden. Välj ikonen . how-to-buyhow-to-buy-2
  3. Klicka på ikonen bredvid de produkter som du vill köpa för att lägga dem i kundvagnen. how-to-buy-3
  4. Klicka på "Visa kundvagnen" eller på ikonen för att visa kundvagnen när som helst. how-to-buy-4

Beskärning krävs för vissa produkter. Det är viktigt att du justerar beskärningen för varje bild i kundvagnen för att vara säker på att printsen blir rätt.

1. Visa kundvagnen genom att klicka på i den övre menyraden. how-to-crop-0
  2. Klicka på Redigera beskärning-knappen för att öppna beskärningsförhandsvisningen. how-to-crop
  3. Dra den blå rutan på bilden för att justera beskärningen. Se till att de viktiga delarna inte skärs bort. how-to-crop-2
  4. Klicka på "Spara" när du är nöjd med beskärningen.

Tips: Om du inte får plats med allt i beskärningen kan du prova med att välja en större printstorlek eller en printstorlek med ett annat beskärningsförhållande.

1. Du kan fylla i kupongkoden eller presentkortskoden på utcheckningssidan.
  2. När du är på utcheckningssidan klickar du på Använd en kupong eller Använd ett presentkort under Beställningssammanfattning. how-to-use-coupon
  3. Klicka på Använd-knappen när du har fyllt i koden.
  4. Nu ser du att rabatterna dras av direkt.